Fabrikant van: lijmen, verven, inkten, hobby- en schoolproducten

Esther Hoogendijk

Ik ben kunstenaar en maak voornamelijk (multimediale) installaties speciaal gemaakt voor een ruimte. Ik onderzoek de ruimte en zijn gelaagdheid. Als een uitvinder ga ik aan het werk, doe heel veel onderzoek en ontdekt proefondervindelijk nieuwe technieken en methoden om mijn concept uit te voeren.

Ook minder autonome opdrachten schuw ik niet, ik heb ervaring op het gebied van ontwerp en uitvoering van (speel)ruimtes & speelgoed/objecten voor bijvoorbeeld kinderopvang, scholen, vormgeving klussen of advies voor het inrichten van verschillende ruimtes, particulier en/of zakelijk pak ik aan. Aan projecten voor events zoals festivals voor kleine en grote mensen draag ik graag bij, zo heb ik bijvoorbeeld een kopieerhuisje, benieuwd? Neem gerust contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

T. +31 (0) 63 07 250 28

Bekijk de website van Esther Hoogendijk


Een mini versie van de grote roze toren

Tijdens de voorbereidingen en materiaalonderzoeken voor een van mijn kunstwerken (een grote roze toren voor in de openbare ruimte) pakte een experiment wel super goed uit. Een klein roze blokje, gekleurd met AquaTint, dat gaan groeien/leven. Een mini versie van mijn grote toren. Ondertussen zijn er al heel wat mensen thuis hun kunstwerkje aan het verzorgen, super leuk.

 Copyright 2022 - Login - Webba -
Privacy Verklaring - Wijzig cookie instellingen