Fabrikant van: lijmen, verven, inkten, hobby- en schoolproducten

KWF zakenvriend

KWF zakenvriend

Samen brengen we de dag dichterbij dat we kanker verslaan

Investeren in specifiek onderzoeksthema

Zakenvrienden investeren in een specifiek onderzoeksthema, zoals darmkanker of immunotherapie. Zo dragen we bij aan het terugdringen van kanker, inspireren we onze directe omgeving én geven we een gevoel van steun aan patiënten in onze directe omgeving.

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij

Collall deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Collall draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpt Collall kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. 


Meer informatie

Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding:  www.kwf.nl/zakenvriend


KWF en onderzoek

Vandaag samenwerken aan de uitdagingen van morgen

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij de gulle giften van KWF-donateurs. Zij stellen onderzoekers al ruim 70 jaar in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen. 

Meer lezen? ga dan naar kwf: onze-missie

 


Copyright 2021 - Login - Webba -
Privacy Verklaring - Wijzig cookie instellingen