Fabrikant van: lijmen, verven, inkten, hobby- en schoolproducten

Verbind jij resultaat met plezier? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste productieleider m/v - 40 uur  die resultaat met plezier verbindt! Zijn samenwerking en presteren jouw belangrijkste drijfveren? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Collall  is een creatief en innovatief familiebedrijf waar al meer dan 70 jaar consumentenlijmen, -verven, -inkten, hobby- en schoolproducten ontwikkeld en geproduceerd worden. Collall is een modern productiebedrijf en heeft een laboratorium waar producten ontwikkeld en getest worden.

Wij zijn met name actief op de Nederlandse en Europese markt onder ons eigen merk Collall en leveren daarnaast ook onder private label. Wij richten ons op de volgende doelgroepen: scholen, de hobby- en creatief markt, retailketens e.a.

Ons enthousiaste team heeft ca 20 vaste medewerkers en onze productielocatie is gelegen in Stadskanaal. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en doortastende productieleider. Je bent een teamspeler en geeft op een positieve motiverende manier leiding. Als ‘people manager’  richt je je op het beste naar boven halen in mensen. Je bewaakt de voortgang, ziet toe op kwaliteit van het werk, de beschikbaarheid van grondstoffen en verpakkingsmaterialen evenals op onderhoud van machines en apparaten. Je signaleert knelpunten en voert in overleg verbeterpunten door. Je bent de schakel tussen de medewerkers en werkt intensief samen met je MT collega’s. 

Wat zijn je taken?

  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan de productie zodat een optimaal resultaat wordt bereikt wat betreft kwaliteit, levertijd, efficiency, werkbezetting en kostprijs. Daarbij werk je continu aan verbeterprocessen.
  • Je hebt altijd oog voor mensen en richt je op opleiding en ontwikkeling van talent.
  • Je draagt zorg voor planning en (werk)voorbereiding.
  • Je ziet toe op naleving van de procedures, voorschriften en richtlijnen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, techniek, personeel, uitvoering van Arbo-voorschriften, orde en netheid.
  • Je draagt zorg voor de productie administratie, rapportage en analyse van resultaten.
  • Samen met MT collega’s werk je aan innovatie en adviseer je de directie over investeringen.

Waarover beschik jij?

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en beschikt over computer vaardigheden. Je neemt initiatief en je bent een teamspeler. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een coachende stijl van leidinggeven.

Je bent positief, gemotiveerd en flexibel. Naast het zien van het ‘grote plaatje’ heb je ook oog voor detail.

Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende in een productieomgeving.

Wat bieden wij? 

Het betreft een fulltime functie van 40 uur en je komt werken in een enthousiast team. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hou je van werken in een familiebedrijf met korte lijnen in een informele sfeer?  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: pz(@)collall.nl ter attentie van Hester van Rhijn.

Vacatures

Indien u een baan of een stageplaats zoekt dan verzoeken wij u, om ons een email bericht te sturen met als bijlage uw curriculum vitae naar pz(@)collall.nl of:

Collall B.V.
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 123
9500 AC Stadskanaal

 


Jubilea

In de afgelopen jaren vierden een aantal werknemers van ons bedrijf een jubileum.   

Alle jublilarissen op een rijtje:

- Bala Parameswaram: 20 jaar in dienst

- Tineke Beishuizen: 12,5 jaar in dienst

- Rico Westenbrink: 20 jaar in dienst

Ruben de Jeu: 12,5 jaar in dienst

Wij feliciteren hen allen van harte met deze feestelijke mijlpaal en hopen in de toekomst nog vaker een jubileum met hen te mogen vieren!


Collall Erkend Leerbedrijf


Copyright 2021 - Login - Webba -
Privacy Verklaring - Wijzig cookie instellingen