Fabrikant van: lijmen, verven, inkten, hobby- en schoolproducten

Kwaliteit, Controle en MSDS

Kwaliteit
Collall voert aspecten als kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in haar vaandel. Kwaliteit is een eerste vereiste voor een fabrikant van consumentenproducten. Al meer dan 65 jaar staat Collall garant voor haar kwaliteitsproducten. De basis van kwaliteit wordt gelegd bij de keuze van mensen die bij Collall werken. Alle medewerkers van Collall van laag tot hoog zijn geselecteerd en opgeleid om de beste kwaliteitsproducten voor u te maken.


Controle
Door de medewerkers van inkoop en techniek worden de beste grondstoffen en verpakkingen gezocht en geselecteerd waarbij vooral veel nadruk wordt gelegd op gebruikersvriendelijkheid en gemak. Bij ontvangst van deze materialen worden monsters genomen en getest of deze producten voldoen aan de gestelde eisen. Bij de fabrikage van de lijm- en verfproducten wordt eerst een monster genomen en gecontroleerd op de gestelde kwalificaties. Daarna wordt het product pas vrijgegeven om te worden afgevuld in de betreffende verpakking. Voordat het product naar de klant wordt gestuurd vindt uiteindelijk een laatste controle plaats.
 
Een ander belangrijk aspect is het veiligheidsinformatieblad (MSDS). Hierin staat de belangrijkste informatie van chemische stoffen beschreven met betrekking tot : eigenschappen, verwerken en omgaan, vervoer en opslag. Alle veiligheidsinformatiebladen zijn direct verkrijgbaar bij Collall en kunt u aanvragen via laboratorium@collall.nl.
 
Copyright 2020 - Login - PuurIDee -
Privacy Verklaring - Wijzig cookie instellingen